× Home About Us Projects Places Gallery Competitions Support Videos Shop The Editor Contact
HU

TAPOLCA
HERITAGE
PRESERVATION
SOCIETY

PAST FOR THE FUTURE.

The Editor
(Coming soon in english)


Kedves Olvasó!

Neszler Dárius vagyok, a Tapolcai Értékmegőrző Egyesület adminisztrátora, tervezője és fotósa, továbbá elsőéves hallgató a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán.

Először is szeretném megköszönni, hogy megtekintette szerény kis oldalunkat, és hogy megtisztel figyelmével!

Mint jelenleg, a jövőben is igyekszem folyamatosan fejleszteni a honlapunkat formailag és tartalmilag egyaránt, bővíteni újdonságokkal és minden egyébbel, ami az Ön kényelmét és komfortérzetét minél inkább kiszolgálhatja. Az adminisztrációs és kommunikációs feladatok mellett más tereken is szeretek segíteni, számos eddigi, illetve a jövőben megvalósuló projekt ötletgazdájának mondhatom magam. Sajnos a koronavírus és a járványhelyzet minket sem kímélt, azonban nem állhatunk meg, és nem is fogunk megállni. Magát az egyesület munkáját tekintve az a legfontosabb számomra, hogy olyan szolgáltatásokat kínálhassunk, amellyel a fiatalabb korosztályt is el tudjuk érni. Ahogy a mottónk szól: "Múlt a jövőért". Véleményem szerint a fő feladatunk, hogy a valós értékeket át tudjuk adni a saját, illetve a minket követő generációknak. Hiszen nekünk kell tovább vinni, amit elődeink ránk hagynak.

A végső célom pedig a weboldalt illetően, hogy majd egy dinamikus, esztétikailag és szerkezetileg is tökéletes oldalt alkothassak, amely teljes mértékben kielégíti a nagyközönség minden egyes tagját. De ahogy általában a nagy álmokkal lenni szokott, addig még hosszú út vezet, melyet Önök is végigkísérhetnek, ha követik tevékenységünket.

További kellemes kikapcsolódást és jó olvasást kívánok!


Neszler Dárius

A tapolcai.hu szerkesztője

Dárius Neszler
administrator

Contact


Contact us today!


ADDRESS: H-8300 Tapolca, Fő tér 7/4.

MOBILE: +36 20 336 4586 (Imre Attila Neszler, chairman)

E-MAIL: tapolcai.ertekmegorzoegyesulet@gmail.com

FACEBOOK: facebook.com/tapolcaiertekmegorzoegyesulet


Support


Help us with your support!


Bank account number:

HU 40 11748052 24855574 00000000

Thank you!


DESIGNED BY

DÁRIUS NESZLERResponsible editor: Dárius Neszler

© Copyright - All rights reserved!

2020.